NOUTĂȚI

3 Iunie 2016 - Călin Buzoianu – candidat PNȚCD la Consiuliul Local Cluj-Napoca – Votați PNȚCD +++ 3 Iunie 2016 - Horea Dan – Presedinte PNȚCD Cluj la NapocaFM – Votați PNȚCD +++ 11 Mai 2016 - CINSTE, PROFESIONALISM ŞI CREDINŢĂ ÎN DUMNEZEU CÂTEVA MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ ... +++ 9 Mai 2016 - CELEBRAREA ZILEI DE 10 MAI Marți, 10.05.2016 ora 13:00, vă i ... +++ 9 Mai 2016 - INVITAȚIE – Conferință de presă  – Omagierea zilei de 10 mai ! Marți, 10.05.2016 ora 15:30, vă i ... +++ 4 Mai 2016 - Întâlnire cu Octavian Buzoianu la PNȚCD Cluj INVITATIE Toți cei care doresc să ... +++ 28 Aprilie 2016 - Adrian Coroian, secretar general PNȚCD Cluj-Napoca, la emisiunea „Casa Poporului”, pe Look TV. http://looktv.ro/pntcd-doar-istorie ... +++ 27 Aprilie 2016 - Ramon Moldoveanu, secretar general al PNȚCD Cluj la Look TV http://looktv.ro/pntcd-doar-istorie ... +++ 19 Aprilie 2016 - Proiecte PNȚCD pentru Cluj Principalele idei pentru care vă r ... +++ 11 Aprilie 2016 - Comunicat de presă – Candidați PNȚCD Cluj In cadrul conferintei de presa de a ... +++ webdesign

CINSTE, PROFESIONALISM ŞI CREDINŢĂ ÎN DUMNEZEU

CÂTEVA MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ SA VOTAŢI MATEI IOAN PRIMAR PNȚCD ÎN COMUNA BACIU

1. Dragi locuitori ai Comunei Baciu, inainte de a vota din nou ar fi bine sa ne aducem aminte ce-au facut alesii nostri cu noi timp de 26 de ani.In decembrie se implinesc 27 de ani de la revolutie!
Noi i-am votat iar ei ne-au transformat dintr-o generatie de sacrificiu dar cu mari sperante inainte de 1989, intr-o generatie de umilinta si batjocura ai comunitatii europene si in intreaga lume!Fara nici o speranta!
2. Toate legile adoptate in cei 26 de ani au fost facute in vederea formarii si consolidarii unui stat “de drept” corupt si mafiot indreptat impotriva intereselor nationale si a populatiei din Romania, deservind interesele straine din Romania.
3. Aceasta “Tranzitie si Reforma” a fost facuta pentru interesul national al Romaniei!? Sau al comunitatii europene!!??
4. Sub pretextul “Tranzitiei si Reformei” ne-au distrus locurile de munca distrugand intreaga economie romaneasca.
5. Nu stiu, cred ca nici Dumneavoastra nu stiti sa fi fost dezbateri publice, sa ni se explice ca “tranzitia si reforma” din Romania inseamna distrugere si demolare, aratand mai rau si aducand mai mari pagube materiale decat cele 2 razboaie mondiale!!?? De ce?!!
6. Distrugerea economica a Romaniei a fost facuta la ordin din exterior!!? A cui interese reperezinta alesii nostri !!!???
7. Distrugerea Romaniei a reprezentat pretul intrarii Romaniei in comunitatea europeana!!!???…
8. Comunitatea Europeana ne-a dat cu o “ mana tremuranda” si ne-a luat cu “n” maini!!?
9. In relatiile internationale sau comunitati de tari “C.E.” nu exista cuvantul cadou, cuvantul de ordine este “interes”.
10. Noi populatia acestei tari am fost manipulati si tratati ca si o “turma”.Aducandu-si aminte ca existam atunci cand aveau nevoie de voturi!
11. Sa ne recastigam demnitatea calcata in picioare de alesii nostri, sanctionandu-i prin votul Demnitatii noastre de oameni si nu de turma!!!
12. Toate “privatizarile” din industria constructoare de masini, aproximativ 2000 de intreprinderi au fost “privatizate” prin lichidare si demolare , valoarea lor a fost de 1500 miliarde de dolari!!!??
13. Cine raspunde!!? Nici un director n-a fost nici macar cercetat!! Nici un proces verbal de constatare reala a acestor intreprinderi nu exista !!?? Dimpotriva, acesti directori au fost promovati in diferite ministere ale vremii, pentru buna purtare si indeplinirea sarcinilor trasate de alesi nostri!
14. Cand au demolat aceste institutii, adevaratele institutii ale tarii care au fost locurile noastre de munca si ale copiilor nostri nu s-au gandit la durerea sufletelor noastre!!! La existenta noastra si a famililor noastre!!!?
15. Alesii nostri conduc tara dupa “dictarea” venita din exterior?? Din partea sfatuitorilor nostri avand “interes” in Romania “Comunitatea Europeana , Banca Mondiala si Fondul Monetar International”.
16. Sa nu uitam ca acesti sfatuitori au venit la noi dupa o vasta experienta acumulata dupa colonizarea Africii si o parte din Asia.
17. Avem noi nevoie de ei?? Nu!!!
18. Ei au avut nevoie de noi. Dar ne-au dorit saraci, infometati si bolnavi sa ne poata domina si manipula si sa-i credem ca sunt salvatorii nostri!!!
19. Nu intamplator alesii nostri si-au luat un an concediu punandu-i pe “tehnocrati” sa conduca Romania, sa mai suportam inca o umilinta…. si din partea lor.
20. Nu intamplator acesti “tehnocrati” fac greseli mari si repetate!!!
21. Scopul : Functionarea conspiratiei continua, sperand ca ne vor prostii inca o data. Sa-i mai votam….!!! Deci aceleasi partide politice sa ajunga la putere!! Sa-i mai votam? Daca tehnocratii nu sunt buni,pe cine sa votam? Sa ne lasam manipulati din nou!!
22. Generatia noastra a avut privilegiul sa nu traiasca teroarea si dezastrul unor razboaie. Dar am avut propriul nostru razboi cu alesii nostri. Ei devenind cei mai mari dusmani ai nostri!!
23. Suntem unici in lume, pe timp de pace ne-am dat tara strainilor.
24. Nici “asupritorii” nostri, “sfatuitorii” nostri , si “interesatii” n-au crezut ca va fi atat de usor sa ne obtina tara, cu acte in regula!!
25. Suntem si noi vinovati prin votul dat timp de 26 de ani.
26. Prin demagogie ne-au facut sa credem ca respecta democratia prin alternanta la putere “prin vot” formand tot felul de aliante politice predestinate distrugerii Romaniei.
27. Se adevereste ce se stia ca marile puteri au stabilit distrugerea Romaniei si nu impartirea Romaniei in trei provincii istorice.
28. Pentru a putea “mima” democratia au facut F.S.N. (frontul salvarii nationale) mai multe partide pentru a avea posibilitatea formarii aliantelor sa ramana la putere asa cum s-a si intamplat , prin invrajbirea, instigarea la ura si dusmanie a alegatorilor , unii impotriva altora, alaturandu-se in jurul uneia sau altei aliante politice in functie de cum stiau sa ne minta de frumos facandu-se credibili.
FSN= CPUN,PDSR,PSDR,PD,PDL,PSD,UNPR,…PNL…..
29. Ultima demagogie , manipulare a alesilor nostri, sunt aceste alegeri. S-au format mai multe partide facilitand formarea lor cu trei membrii!
30. Scopul-Diluarea votului sperand sa ramana tot ei, deci alesii nostri din totdeauna!
31. Toate aceste legi inclusiv cele electorale le fac tot pentru ei, pe noi nu ne intreba nimeni, probabil crezand si considerand ca noi suntem obligati sa-i votam!!
32. In felul acesta, partidele regrupandu-se, aratand spre tehnocrati ca nu sunt buni,deci, tehnocratii au facut jocul partidelor. Ne mint frumos in continuare sperand sa-i votam inca o data, devenind salvatorii nostri, intrebandu-se si uimindu-se, cat ii de distrusa Romania si ei n-au nici o vina!! Cata batjocura. Sa-i mai credem???!!!
33. Ne tot mint de 26 de ani cu “lozinca” crearii a unor locuri de munca.
34. Poti crea locuri de munca cand ai dat toata bogatia tarii strainilor deci, materia prima.
35. Statul nu mai construieste locuri de munca spunand ca este problema privatilor.
36. Care privati!!?? Care privati !!?? Cei straini! Deci colonisti nostri C.E., Banca Nationala si Fondul monetar international. Prin enclavizare. Inproprietarind oamenii lor al acestor institutii amintite.Asa au aparut multinationalele care reprezinta aprximativ 90% din populatia Romaniei, dar au capital strain si veniturile lor sunt scoase din tara si o treime din pamantul Romaniei au proprietari straini.
37. Distrugerea tuturor institutiilor productive din Romania a fost premeditata deci facuta cu buna stiinta. Alesii nostri au pregatit venirea acestor colonisti!
38. Romania a devenit o tara indoliata , fii si ficele acestui popor trebuind sa plece din tara. Aproximativ 5 milionane de romani. Toate acestea din cauza alesilor nostri.
39. Daca presedintele Nicolae Ceausescu a fost judecat pentru genocid si tradare nationala, atunci cu alesii nostri cei de facut?Ei facand parte si atunci din esaloanele secunde 2-3-4, rezervele de cadre ale lui Ceausescu.
Din dictionar: Genocid = Infractiune savarsita in scopul de a distruge deliberat si sistematic in intregime sau in parte , o colectivitate sau un grup national, rasial, etnic sau politic!!?
Mai trebuie votati sau executati!!?
Va doresc ca Bunul Dumnezeu sa va dea multa sanatate, intelepciune si bucurii in sufletele dumneavoastra si a famililor dvs.
M-as bucura ca impreuna sa reusim sa facem in asa fel la aceste alegeri incat copii alesilor nostri de pana acum SA NU DEVINA SEFI COPIILOR NOSTRI!

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata.