NOUTĂȚI

3 Iunie 2016 - Călin Buzoianu – candidat PNȚCD la Consiuliul Local Cluj-Napoca – Votați PNȚCD +++ 3 Iunie 2016 - Horea Dan – Presedinte PNȚCD Cluj la NapocaFM – Votați PNȚCD +++ 11 Mai 2016 - CINSTE, PROFESIONALISM ŞI CREDINŢĂ ÎN DUMNEZEU CÂTEVA MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ ... +++ 9 Mai 2016 - CELEBRAREA ZILEI DE 10 MAI Marți, 10.05.2016 ora 13:00, vă i ... +++ 9 Mai 2016 - INVITAȚIE – Conferință de presă  – Omagierea zilei de 10 mai ! Marți, 10.05.2016 ora 15:30, vă i ... +++ 4 Mai 2016 - Întâlnire cu Octavian Buzoianu la PNȚCD Cluj INVITATIE Toți cei care doresc să ... +++ 28 Aprilie 2016 - Adrian Coroian, secretar general PNȚCD Cluj-Napoca, la emisiunea „Casa Poporului”, pe Look TV. http://looktv.ro/pntcd-doar-istorie ... +++ 27 Aprilie 2016 - Ramon Moldoveanu, secretar general al PNȚCD Cluj la Look TV http://looktv.ro/pntcd-doar-istorie ... +++ 19 Aprilie 2016 - Proiecte PNȚCD pentru Cluj Principalele idei pentru care vă r ... +++ 11 Aprilie 2016 - Comunicat de presă – Candidați PNȚCD Cluj In cadrul conferintei de presa de a ... +++ webdesign

Comunicat de presă – Candidați PNȚCD Cluj

In cadrul conferintei de presa de azi 11.04.2016 , PNTCD Cluj si-a prezentat ultimele schimbari privind obiectivele de campanie in vederea alegerilor locale din iunie 2016.

Cu aceasta ocazie Horea S. Dan liderul CNC al PNCTD si al PNTCD Cluj, cel care a prezidat conferinta de presa de azi a anuntat disponibilitatea PNTCD-ului pentru a negocia cu candidatul independent Octavian Buzoianu: “ E bine a intram in discutii cu candidatul independent Octavian Buzoianu . Suntem interesati sa ii sustinem candidatura  la Primaria Cluj-Napoca , daca domia sa va fi de acord sa isi asume anumite proiecte asupra carora vom conveni de comun acord.

De asemenea presedintele PNTCD Cluj a anuntat schimbarile de pe listele Consiliului Local si a Consiliului Judetean:

– Consiliul Local Cluj-Napoca :

-Calin Buzoianu

-Adrian Coroian

-Claudiu Soare

-Sanda Geran

– Consiliul Judetean Cluj:

-Horea Dan

-Ramon Moldoveanu

-Dan M. Dragan

-Ignat Alexandru

-Pavel Elisabeta.

Mentionam ca pana la aceasta data PNTCD Cluj depune liste de candidati in peste 50% localitati din judet, ceea ce inseamna –respectiv 70% din potentialul electoral al Clujului.

Biroul de  Presa PNTCD Cluj.

Un răspuns la Comunicat de presă – Candidați PNȚCD Cluj

1. gorcea violin says:

nu inteleg cum un asemenea partid istoric nu verifica oameni care ii reprezinta in teritoriu . asa a fost si dupa alegerile cind ati ajuns la guvernare ne ati uitat acum desmnati oameni fara sa verificati de ex. in com Baciu ati desemnat un canditat care nu va fi votat de noi de simpatizanti partidului.ASA CA TREZITI VA CA PNL ESTE PE VAL

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata.