NOUTĂȚI

3 Iunie 2016 - Călin Buzoianu – candidat PNȚCD la Consiuliul Local Cluj-Napoca – Votați PNȚCD +++ 3 Iunie 2016 - Horea Dan – Presedinte PNȚCD Cluj la NapocaFM – Votați PNȚCD +++ 11 Mai 2016 - CINSTE, PROFESIONALISM ŞI CREDINŢĂ ÎN DUMNEZEU CÂTEVA MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ ... +++ 9 Mai 2016 - CELEBRAREA ZILEI DE 10 MAI Marți, 10.05.2016 ora 13:00, vă i ... +++ 9 Mai 2016 - INVITAȚIE – Conferință de presă  – Omagierea zilei de 10 mai ! Marți, 10.05.2016 ora 15:30, vă i ... +++ 4 Mai 2016 - Întâlnire cu Octavian Buzoianu la PNȚCD Cluj INVITATIE Toți cei care doresc să ... +++ 28 Aprilie 2016 - Adrian Coroian, secretar general PNȚCD Cluj-Napoca, la emisiunea „Casa Poporului”, pe Look TV. http://looktv.ro/pntcd-doar-istorie ... +++ 27 Aprilie 2016 - Ramon Moldoveanu, secretar general al PNȚCD Cluj la Look TV http://looktv.ro/pntcd-doar-istorie ... +++ 19 Aprilie 2016 - Proiecte PNȚCD pentru Cluj Principalele idei pentru care vă r ... +++ 11 Aprilie 2016 - Comunicat de presă – Candidați PNȚCD Cluj In cadrul conferintei de presa de a ... +++ webdesign

Principalele idei pentru care vă rugăm să ne sprijiniţi cu SEMNĂTURA dumneavoastră:

Inventarierea şi evaluarea patrimoniului Consiliului judeţean Cluj şi al primăriilor, ca parte a unui audit financiar al investiţiilor şi cheltuielilor publice efectuate în ultimii ani.
Bugete, judeţean şi locale, în care fondurile pentru co-participări la programe finanţate prin fonduri europene să fie clar nominalizate. Asigurarea de facilităţi pentru românii care se repatriază acasă, din străinătate
Dezvoltarea parteneriatelor Public-Private. Orientarea cu predilecţie către mediul de afaceri românesc, cu respectarea normelor legale în domeniu şi cu termene clare de finalizare şi punere în funcţiune. Termen de realizare 1 an. Preocupare constantă.

Înfiinţarea unei Companii Agricole Judeţene care să colecteze produse agricole de la producătorii autohtoni, igienizarea şi ambalarea acestora, distribuirea lor în pieţele oraşelor din judeţ şi regiune.
Înfiinţarea unei Companii Locale de Investiţii cu rolul de a prelua investiţiile publice în infrastructură şi furnizarea de utilităţi publice. Termen de realizare 1 an. Preocupare constantă.

Construirea Spitalului Regional de Urgenţă. Asigurarea facilităţilor pentru absolvenţii din domeniul liceal şi universitar medical. Termen de realizare 4 ani.

Investiţii în infrastructura localităţilor din mediul rural : canalizări, alimentare cu gaz, staţii de epurare a apei, drumuri agricole, învestiţii în şcoli, cămine culturale şi biblioteci. Continuarea accelerată a programului de construire de parkinguri. Termen de realizare 1 an. Preocupare constantă.

Înlocuirea programului “Cornul şi laptele” cu programul “Mîncare gătită-Bio”. Asigurarea gratuită a programului “După şcoală” pentru elevii din ciclul primar. Termen de realizare 1 an. Preocupare constantă.

Investiţii în cultură: Construirea unui “Mall Cultural” în Cluj Napoca care să includă săli de expoziţii de artă – pictură şi sculptură, săli de concerte simfonice şi camerale, librării, săli de lectură, săli destinate divertismentului. Sprijin total pentru presa culturală. Cluj Napoca trebuie să se dezvolte ca un centru universitar, cultural şi ştiinţific. Termen de realizare 3 ani. Preocupare constantă.

Investiţii în mediu: Achiziţionarea unei instalaţii care să recicleze deşeuri menajere şi să producă energie pentru populaţie. Familiile cu adevărat defavorizate, vor primi ca sprijin utilităţi gratuite. Promovarea şi utilizarea energiilor verzi. Termen de realizare 2 ani. Preocupare constantă.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Candidat la Primăria Cluj Napoca – Horea S. DAN
Candidat la Consiliul Judeţean – Ramon MOLDOVEANU
Candidat la Consiliul Local Cluj – Adrian COROIAN
Candidat la Consiliul Judeţean – Dan Marius DRĂGAN
Candidat la Consiliul Judeţean – Alexandru IGNAT

În ultimii 26 de ani, clasa politică a minţit electoratul şi a înşelat aşteptările lui, cu promisiuni electorale care nu au fost respectate! NOI ŢĂRĂNIŞTII vom înmâna DEMISIA NOASTRĂ ÎN ALB societăţii civile, pentru a ne demonstra buna credinţă!

4 Răspunsuri la Principalele idei pentru care vă rugăm să ne sprijiniţi cu SEMNĂTURA dumneavoastră:

 1. Robert Raducescu says:

  Felicitari pentru initiativa si mult succes la alegeri. Doamne Ajuta!

 2. Calin Scutareanu says:

  Acest audit de amploare ar fi bine sa se ceara printr-o petitie, cu strangere de semnaturi, la nivel national! Adica sa se forteze mana autoritatilor pt asa ceva!
  Si sa se faca de catre un auditor INDEPENDENT!
  Toate organizatiile sa se implice in asa ceva, inclusiv online!

 3. traian says:

  Cineva tebuie sa aseze lucrurile pe un fagas normal,deoarece asistam din 4 in 4 ani la o prelungire a starii de fapt,cu cosmetizari facute din mers,mai precis-aceeasi Marie,cu alta palarie,doar ca,in cartea de identitate,Maria,a iesit la pensie si momentan face cumul de…..
  MULTA PUTERE !SUCCES!!!!

 4. moga elisabeta says:

  felicitari va multumin ca ne dati spernta va dorim succes

Lasă un comentariu

Adresa de e-mail nu va fi publicata.